Pravno obvestilo:

 

Avtorske pravice


Vsebine, ki so objavljene na tej spletni strani so last podjetja Terming termografija d.o.o. Vsebina je zaščitena z Zakonom o avtorski pravicah. Prepovedano je prepisovanje, razmnoževanje, distribuiranje, spreminjanje in javno prikazovanje ter ostale oblike neavtorizirane uporabe teh vsebin.


Pridržki


Podjetje Terming termografija d.o.o., ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z informacijami na tej spletni strani ter ne odgovarja za njihovo točnost in celovitost. Podjetje Terming termografija d.o.o. ne odgovarja za delovanje povezav na zunanje spletne strani in njihovo vsebino, do katere dostopate preko objavljenih povezav.


Splošni pogoji uporabe


Podjetje Terming termografija d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbris kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila.
Dovoljeno je, da na našo spletno stran naredite povezavo, če pri tem uporabite logotip našega podjetja. Brez dovoljenja podjetja Terming termografija d.o.o. je naš logotip prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabiti.


Varstvo osebnih podatkov


Vsebina spletnih strani podjetja Terming termografija d.o.o., je podvržena določilom zakonodaje in predpisom s področja varovanja osebnih podatkov. Temu ustrezno ravnamo s podatki, ki nam jih posredujete. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.


IZJAVA O ZASEBNOSTI IN VARSTVU OSEBNIH PODATKOV:


To Izjavo o zasebnosti izjavlja TERMING d.o.o., Šibeniška ulica 6, 1000 Ljubljana z davčno številko SI33921776.1. UVOD


Z dostopom ali z uporabo Spletne strani se strinjate s predmetno Izjavo o zasebnosti. Če se s tem ne strinjate, zapustite Spletno stran in prenehajte z uporabo Spletne strani. Če imate kakršnakoli vprašanja glede uporabe Spletne strani, se obrnite na nas preko email naslova: info@terming.si2. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV


Terming d.o.o. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi h najvišji stopnji varstva vaših osebnih podatkov. Zato smo pri nudenju naših storitev preko te spletne strani zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov. Namen te Izjave o varstvu osebnih podatkov je, da vas seznanimo s tem, za katere namene bodo vaši osebni podatki pridobljeni in kako se bodo uporabljali ter kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, in kako jih uveljavljati.


Podjetje se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali preko spletne strani, uporabljeni v skladu s to Izjavo o varstvu osebnih podatkov, da vaših osebnih podatkov ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.Osebni podatki


Podjetje Terming d.o.o. bo osebne podatke uporabilo izključno za potrebe obveščanja o novostih na področju termografije, novih produktih, terminih predstavitev in seminarjev, izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in ostalo, povezano z naročilom in potrebno komunikacijo.


Namen obdelave podatkov in vrste osebnih podatkov


Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani.Načini pridobivanja in vrste osebnih podatkov


 • Na podlagi javno objavljenih in javno dosopnih osebnih podatkov
 • Ob prijavi na e-novice
 • Ob prijavi na Tnovice (termografske novice)
 • Ob obisku spletne strani. Pri tem gre za spletne piškotke o čemer si lahko več preberete v nadaljevanju.
 • Prek vaših vprašanj po elektronski pošti ali prek drugih oblik komuniciranja, ki temeljijo na osebnih podatkih.Za nadaljnjo uporabo in obdelavo pridobivamo in hranimo naslednje podatke:


 • osnovni osebni podatki za registracijo (ime, priimek, naslov, e-naslov, mobilna ali stacionarna številka).Nameni obdelave osebnih podatkov


Podjetje Terming d.o.o. osebne podatke zbira in obdeluje v okviru trženjskih aktivnosti za optimizacijo spletne strani in pripravo e-novic na področju Slovenije. Podatke zbiramo za naslednje namene:


 • obveščanje o izdelkih, novostih, predstavitvenih seminarjih in delavnicah
 • nudenje storitev, za katere ste zaprosili (kot so pošiljanje spletnih novic, obveščanje o ponovni razpoložljivosti izdelka ipd.);
 • izvršitev obveznosti, ki izhajajo iz kakršnegakoli dogovora z vami;
 • upoštevanje zakonskih zahtev (npr. za izdajanje računov);
 • zagotavljanje, da sta vsebina in funkcionalnost spletne strani www.terming.si prilagojeni vašim preferencam in potrebam;
 • analiziranje podatkov naših strank
 • oglaševanje in administrativno upravljanje na spletni strani www.terming.si;
 • izvajanje raziskav in analiz spletne strani www.terming.siObisk spletne strani


Ob vsakem obisku spletne strani www.terming.si se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka - številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, čas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na naši spletni strani.


Terming d.o.o. tako zbranih podatkov ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.Prijava na e-novice


Na naši spletni strani se lahko naročite tudi na prejemanje obvestil in informacij o naših storitvah in dejavnostih. V ta namen vas lahko Terming d.o.o. preko elektronske pošte obvešča o novostih iz svoje ponudbe storitev. O novostih vas bomo predvidoma obveščali enkrat tedensko.


Ti podatki se obdelujejo na podlagi vašega soglasja, pri čemer lahko soglasje za prejemanje oglasnih sporočil kadarkoli prekličete. Dodatne informacije o vaših pravicah v zvezi z neposrednim trženjem so vam na voljo v točki ťVaše praviceŤ.


Če obvestil o novicah po elektronski pošti ne želite več prejemati, se lahko odjavite z uporabo povezave za avtomatsko odjavo v vsakokratni elektronski novici, ali nam pošljete elektronsko sporočilo z vsebino “ODJAVA“ na elektronski naslov: External link opens in new tab or windowinfo@terming.com.Prijava na Tnovice (termografske novice)


Ob prijavi na Tnovice podjetje zbira naslednje osebne podatke:


 • dejstvo ali gre za fizično ali pravno osebo,
 • ime,
 • priimek,
 • email naslov


Uporabniki odgovarjajo za točnost vnešenih podatkov.Pravice uporabnika


Vaša osebna pravica je, da kadarkoli brez obrazložitve in posledic zahtevate, da podjetje Terming d.o.o. dopolni, popravi, posodobi, omeji uporabo ali preneha uporabljati in dokončno odstrani iz baze podatkov vaše osebne podatke za namene, navedene pod “Nameni obdelave osebnih podatkov”. Prav tako lahko zahtevate izvoz ali kopijo osebnih podatkov, ki jih imamo v povezavi z vami, ugovarjate obdelavi svojih osebnih podatkov in zahtevate prenos podatkov. Naša dolžnost je, da vam predložimo z vami povezane osebne podatke v strukturirani, pogosto uporabljani in strojno čitljivi obliki. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.


Zahtevek za dopolnitev, popravek, posodobitev, prenehanje uporabe ali popolni izbris vaših osebnih podatkov lahko oddate na naslednje načine, pri čemer morate jasno navesti vsebino svojega zahtevka:


 • pošljete jasen pisni zahtevek po elektronski pošti na info@terming.si;
 • za odjavo od e-novic v e-novičniku kliknete na povezavo ODJAVA ali odgovorite nanj z besedilom ťOdjavaŤ;


Obdelava vaše zahteve za popravek ali preklic lahko traja nekaj dni, možno pa je tudi, da boste ta čas še naprej prejemali promocijska in trženjska e-poštna sporočila.Način varstva osebnih podatkov


Podjetje Terming d.o.o. je sprejelo številne tehnične in organizacijske ukrepe, s katerimi poskušamo zagotoviti največjo možno mero tehnične in vsebinske varnosti osebnih podatkov ter zaščito pred nenamernim ali neprostovoljnim uničenjem, nenamerno izgubo, spreminjanjem ali kakršnimkoli nepooblaščenim razkritjem, dostopom ali uporabo. Prizadevamo si, da so vsi procesi v povezavi z osebnimi podatki transparentni in potrošniku jasno predstavljeni.Obdobje hrambe osebnih podatkov


Podjetje Terming d.o.o. se obvezuje, da bo vaše osebne podatke obdelovalo in hranilo skladno z veljavno zakonodajo izključno za navedene namene, in sicer dokler je to potrebno za izpolnitev teh namenov oziroma do vašega preklica privolitve. V nekaterih primerih moramo podatke ohraniti, da lahko izpolnimo svoje pravne in administrativne obveznosti. Ko podatkov ne potrebujemo več, jih izbrišemo iz svojih sistemov ali anonimiziramo. V primerih, ko obdelava in hramba podatkov temeljita na pogodbi ali sta določeni z zakonom, se rok hrambe prilagodi pogodbi oziroma zakonu.


Pridržujemo si pravico, da lahko brez obvestila iz baz in evidenc izbrišemo vse podatke, za katere obstaja utemeljen sum, da so neresnični ali lažni.Podatki, ki jih posredujemo tretjim osebam


VTIČNIKI (ťpluginŤ, add-onŤ)


YouTube


Na naših spletnih straneh uporabljamo vtičnike spletnega mesta Youtube.com, ki jih upravlja Youtube, LLC (901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, ZDA -  v nadaljevanju: YouTube). Če obiščete spletno mesto, ki vsebuje tak vtičnik, vaš brskalnik vzpostavlja neposredno povezavo s strežniki v YouTubu. Ti vtičniki prenesejo podatke o tem, katere spletne strani ste obiskali, na strežnike YouTuba. Če ste prijavljeni kot uporabnik storitev YouTube, lahko YouTube te podatke poveže z osebnim uporabniškim računom/profilom Posameznika. Pri uporabi teh vtičnikov (na primer s klikom na gumb ťPredvajajŤ na videoposnetku ali dodajanju komentarja) se ti podatki povežejo, oziroma pripišejo vašemu uporabniškem računu YouTube. Kadar ne želite, da se podatki, ki jih YouTube pridobi na našem spletnem mestu shranijo v vašem YouTube računu, morate biti pred obiskom našega spletnega mesta odjavljeni s svojega računa na YouTubu. Če želite več informacij, preberite pravilnik o zasebnosti: External link opens in new tab or windowhttps://policies.google.com/privacyOptris


Na naših spletnih straneh uporabljamo vtičnike spletnega mesta External link opens in new tab or windowoptris.com, ki jih upravlja

Optris Infrared Sensing, LLC, 200 International Drive, Suite 170, Portsmouth, NH 03801 ZDA - v nadaljevanju: Optris.

Če obiščete spletno mesto, ki vsebuje tak vtičnik, vaš brskalnik vzpostavlja neposredno povezavo s strežniki v Optrisu. Ti vtičniki prenesejo podatke o tem, katere spletne strani ste obiskali, na strežnike Optris. Če želite več informacij, preberite pravilnik o zasebnosti: External link opens in new tab or windowhttps://www.optris.com/data-protection3. PIŠKOTKI


Piškotki so majhne datoteke, ki jih vaš brskalnik shrani na vaši napravi v mapo, ki je posebej določena za ta namen. Shranjene piškotke je mogoče uporabiti, npr. da ugotovimo, ali ste že obiskali določeno spletno stran, o dejavnostih in vzorcih brskanja obiskovalcev ter nam s pomočjo IP naslova (številka, oziroma naslov naprave povezane z internetom) lahko omogočajo identifikacijo posameznika. Večina brskalnikov samodejno sprejema piškotke, lahko pa spremenite nastavitve vašega brskalnika, tako, da onemogočite shranjevanje piškotkov, oziroma, da je za vsakršno shranjevanje piškotkov potrebno vaše izrecno soglasje. Shranjene piškotke lahko kadarkoli izbrišete. Upoštevajte, da lahko onemogočanje piškotkov omejuje ali onemogoča uporabo naših spletnih strani ali njenih delov.


Uporabljamo piškotke ťpiškotke o stanju sejeŤ in stalne piškotke. Piškotki o stanju seje potečejo, ko se odjavite iz svojega računa ali zaprete svoj brskalnik. Obstojni piškotki ostanejo na vašem računalniku ali mobilni napravi, dokler jih ne izbrišete ali drugače iztečejo.


Vrste informacij, ki jih zbiramo s piškotki vključujejo IP-naslov; ID naprave; obiskane strani; tip brskalnika; informacije o brskanju; operacijski sistem; ponudnika internetnih storitev; časovni žig; ali ste se odzvali na oglas; URL, s katerega ste dostopali do našega spletnega mesta; možnosti, ki ste jih uporabili, ali dejavnosti, ki ste jih opravili na spletni strani.


Naša spletna stran in aplikacije piškotke uporabljajo v različne namene, za katere imamo zakoniti interes:


Tehnični (postopkovni) piškotki: Trudimo se, da bi našim obiskovalcem ponudili napredno, uporabniku prijazno spletno stran in aplikacije, ki se samodejno prilagodijo njihovim željam in potrebam. Tehnične piškotke zato uporabljamo, da bi našo spletno stran prikazali, da bi spletna stran pravilno delovala. Za pravilno delovanje naše spletne strani so tehnični piškotki torej nujno potrebni.


Funkcionalni (nastavitveni) piškotki: Tudi funkcionalne piškotke uporabljamo, da bi si zapomnili vaše želje in vam pomagali pri funkcionalni uporabi spletne strani. Ti funkcionalni piškotki niso nujno potrebni za delovanje naših spletnih strani, vendar izboljšajo uporabniško izkušnjo in omogočajo dodatno funkcionalnost.


Analitični piškotki: Te piškotke uporabljamo za vpogled v to, kako obiskovalci uporabljajo naše spletne strani. Tako lahko izvemo, kaj deluje in kaj ne, izboljšamo našo spletno stran in aplikacije, ugotavljamo uspešnost oglasov in obvestil. Podatki, ki jih zbiramo, lahko vključujejo spletne strani, ki ste jih obiskali, s katerih spletnih strani ste vstopili in izstopili, katero platformo ste uporabili, vključno s časovnim žigom za posamezno dejanje.4. SPREMEMBE


Pridržujemo si pravico, da predmetno Izjavo o varstvu osebnih podatkov po potrebi občasno prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Iz tega razloga vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.V Ljubljani, dne 15.05.2018


 

Terming termografija d.o.o.
Šibeniška ulica 6

1000  Ljubljana


www.terming.si

External link opens in new tab or windowinfo@terming.si